Aardappel in de schil met gezouten boter en verse kruiden

Aardappel in de schil met gezouten boter en verse kruiden

Ingrediënten
150g Président Gastronomische licht gezouten boter
6 aardappelen
1 teentje knoflook
2 takjes rozemarijn
Zout
Zwarte peper
Bereiding

Maak de aardappelen schoon en snijd ze in 2. Pel de knoflook en hak deze in kleine stukjes. Vet een ovenschaal in met Président Gastronomische licht gezouten boter. Voeg vervolgens de aardappelen toe en meng deze met de fijngehakte knoflook en kruid de ovenschaal af met zout, peper en 2 takjes rozemarijn. Leg hierboven op nog 3 krolletjes gezouten boter en bak gedurende 40 minuten.1 el. balsamico-azijn

Werk de ovenschaal af met een toefje van Président Gastronomische licht gezouten boter en laat deze zachtjes smelten op de warme aardappelen. Smakelijk! 

Tip