Pastasalade met geitenkaas en verse zalm
Ingrediënten
1 pakje (200g) Président 12 Petits Chèvres Frais
250g verse zalmfilet
250g minipenne (of andere korte pasta)
1 pot geroosterde paprika’s in olie (280g)
50g rucola
1 citroen
3 el. kappertjes
1 el. olijfolie
Peper en zout
Bereiding
1. Kook de pasta al dente (beetgaar) en spoel hem vervolgens grondig onder koud water.
2. Smeer de zalmfilet in met olijfolie en gril hem snel aan beide kanten in een hete pan.
3. Schud de pasta in een kom, voeg de uitgelekte en fijngesneden paprika’s, de kappertjes, de rucola en de in stukjes gesneden zalm toe. Voeg 5 eetlepels olie uit de pot met paprika’s toe, samen met citroensap naar smaak, en peper en zout. Meng goed, voeg de doormidden gesneden schijfjes Président Petits Chèvres Frais toe en meng voorzichtig. Gekoeld serveren.
Tip