Bagel Extra Smeuïg
Ingrediënten
3 plakjes L'Ovale Extra Smeuïg
1 bagel broodje
1 klein handje rucola
2 dunne plakjes gerookte zalm
1 grote champignon
1 eetlepel verse room
1 theelepel citroensap
een paar takjes dille
enkele roze bessen
zout
Bereiding
Stap 1
Snijd het bagel broodje horizontaal in 2
Stap 2
Meng in een kommetje de verse room met het citroensap, een paar takjes dille, een paar licht geplette roze bessen en een beetje zout.
Stap 3
Besmeer de bodem van het brood met deze mix. Voeg de helft van de rucola toe. Beleg met de plakjes zalm.
Stap 4
Snijd de champignon in plakjes en leg deze op de zalm. Voeg de rest van de rucola toe.
Stap 5
Leg de plakjes L’Ovale Extra Smeuïg over het geheel. Sluit af met het bovenste bagel broodje.
Tip